top of page

Full rulle nu ...

Vi jobbar på för fullt med sommarens program och marknadsföring för Jazzens Museum och det kommer att bli ett sånt härligt program i sommar – lovar att dela med mig när det är klart. Sen klämde jag in två kul speaker jobb också senaste veckan, för Juristhuset i Hälsingland och för Viking Line ... det är lite extra spännande just nu då min röst påverkas av pollenallergin, men det gick bra. Solen skiner in på oss här på Salabim och vi är så lyckliga över att få jobba i en en närmiljö som är lugnande när det nu är fullt ös på alla plan. Ska ta tag i meditationen med mina kollegor också ... allt för att må bra trots stress och korta leveranstider.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page