Full rulle nu ...

April 12, 2016

Vi jobbar på för fullt med sommarens program och marknadsföring för Jazzens Museum och det kommer att bli ett sånt härligt program i sommar – lovar att dela med mig när det är klart. Sen klämde jag in två kul speaker jobb också senaste veckan, för Juristhuset i Hälsingland och för Viking Line ... det är lite extra spännande just nu då min röst påverkas av pollenallergin, men det gick bra.
Solen skiner in på oss här på Salabim och vi är så lyckliga över att få jobba i en en närmiljö som är lugnande när det nu är fullt ös på alla plan. Ska ta tag i meditationen med mina kollegor också ... allt för att må bra trots stress och korta leveranstider.

 

Please reload

Featured Posts

Numera sitter jag hos Salabim Communication

February 26, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

April 12, 2016

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2016 by nine design