In i musikvärlden igen ...

March 14, 2016

Nu kör vi för fullt. Vi pusslar och funderar – vilka artister ska komma till Jazzens Museum i sommar? Det är ju egentligen ett konstigt namn på en konsertarena som har ett sådant enormt utbud av olika artister i varierade genrer. Men att byta namn på en etablerad verksamhet dit många styr kosan varje år känns lite väl riskabelt. Det är ju de facto ett museum med underbara föremål från jazzvärlden sedan ett halvt sekel tillbaka. I år blir det kanske runt 32 konserter från sista juni t o m mitten på augusti. Så dags att sätta form på årets kommunikation och börja terrorn i sociala medier.

Strömsholm är ju en läcker tillflyktsort även för Stockholmare – tar bara lite drygt en timme att köra dit om vägarna är fria. Och det är värt det – så läckert!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Numera sitter jag hos Salabim Communication

February 26, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

April 12, 2016

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2016 by nine design