Imponerad av denna superfighter

March 7, 2016

 

Sitter och läser om Sharon Stones kamp tillbaka till livet och karriären efter en stroke hon fick för 14 år sedan – är så imponerad! Har man levt nära en människa som drabbats av stroke och träffat många, många som fått sina liv förstörda så förstår man vilken otrolig viljestyrka och livsgnista denna kvinna har. Sen är det ju få som känner till att de flesta blir personlighetsförändrade efter en stroke och det är det som är den stora orsaken till att skilsmässofrekvensen är extremt hög, för några år sedan var det mer än 85% som skiljde sig efter en stroke. Arbetade tätt med Stroke-Riksförbundet när jag tillsammans med Rex Brådhe producerade filmen ”Det Nya Livet”. Varje dag tackar jag för min hälsa och hoppas att färre och färre kommer att drabbas. Var lyhörd för vad din kropp behöver och öka din kunskap om hur du ska ta hand om dig för att inte drabbas ...

 

 

Please reload

Featured Posts

Numera sitter jag hos Salabim Communication

February 26, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

April 12, 2016

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2016 by nine design